De Buffetspecialist   Voor al u Amuses, Buffetten en Catering 
.

Diners en Lunches op locatie of bij u thuis.

Bij de Buffetspecialist is het ook mogelijk om op locatie of bij u thuis een Diner of Lunches te laten verzorgen. 

Wij stellen een menu samen in overleg met u, in afstemming van het seizoen en specifieke wensen. Wij bieden deze menu's in combinatie van een wijn of bier arrangement aan. 

In het Vermeer Centrum in Delft bereiden wij regelmatig luxe diners en lunches voor diverse sociëteiten en gerenommeerde clubs.

Wij hebben een aantal menu's voor u samen gesteld die wij alleen aanbieden in Het Vermeer Centrum Delft, maar wij kunnen uiteraard in overleg met het oog op het seizoen ook een menu voor u samenstellen. Daarbij is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een rondleiding door het leven van Johannes Vermeer bij te boeken. Hierbij gaat u met uw gezelschap samen met Johannes Vermeer in de persoonlijkheid door Delft Centrum heen, waarbij hij zijn levensverhaal verteld. 

Menu als volgt:

Menu “Het straatje” € 29,50

Amuse

**

Klassieke Italiaanse carpaccio met kappertjes, gesnipperd rode ui, kruidige accenten en geraspte Parmezaanse kaas met een stroop van aceto balsamico

**

Gebakken gekonfijte kalfssukade met witlof, schorseneren en gedroogde Franse Boeren ham begeleid met een rode wijn saus

**

Klassiek Frans flensje gevuld met crème anglaise, seizoen fruit begeleid met een vanille bourdon saus

Menu “Vrouw met weegschaal” € 32,50

Amuse

**

Diverse bereidingen van Schotse zalm met diverse regionale accenten, mierikswortel crème en kruidige salade

**

Cappuccino van schorseneren

**

Klassieke Boeuf Bourguignon, met kruidige aardappel duchesse en gebakken provinciaalse groenten

**

Tarte Tatin  van appel met een frisse hangop    


Menu ”Het gezicht op delft” € 35,00

Amuse

**

Drie bereidingen van Belgisch Blauw-Wit rund

**

Schuimige mosterdsoep met ravioli van Parmezaanse kaas

**

Gepocheerde paupiette van scholfilet en spinazie, risotto met pomodori tomaat

en een citroen beurre blanc

**

Combinatie van tamme eendenborst en eendenlever, aardappel poffertje geparfumeerd met verse tuin kruiden, pastinakenmousseline, gekonfijte witlof en een Gelderse saus

**

Een samenspel van créme brulee geparfumeerd met koffiebonen en witte chocolade geparfumeerd met Grand Manier

Menu “Het concert”€ 37,50

Amuse

**

Creatie van Zeeuwse zeevruchten

**

Knolselderij veloute met geroosterde bospaddenstoelen en truffeljus

**

Gegrild kruidenbrood met chutney van appel, kruidige salade en op zeezout gemarineerde eendenleverkrullen

**

Kruidig aardappelpoffertje met een gegrilde trance schotse zalm, gekonfijte tomaat, gefrituurde prei en begeleid met een bearnaise saus

**

Klassieke champagne spoom

**

Gebraiseerd Belgische Blauw-wit Rund, gekonfijte witlof, pastinaken mousseline, roze peperbesjes begeleid met een Bourgondische rode wijn stroop 

**

Creatie van Belgische chocolade


 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info