De Buffetspecialist   Voor al u Amuses, Buffetten en Catering 
.

Diners en Lunches op locatie.

Bij de Buffetspecialist is het ook mogelijk om op een eventuele locatie een Diner of Lunches te laten verzorgen. Wij hebben een aantal menu's voor u samen gesteld maar wij kunnen uiteraard in overleg met het oog op het seizoen ook een menu voor u samenstellen.

In het Vermeer Centrum in Delft bereiden wij regelmatig luxe diners en lunches voor diverse sociëteiten en gerenommeerde clubs.

Menu als volgt:

Menu “Het straatje” € 29,50

Amuse

**

Klassieke Italiaanse carpaccio met kappertjes, gesnipperd rode ui, kruidige accenten en geraspte Parmezaanse kaas met een stroop van aceto balsamico

**

Gebakken gekonfijte kalfssukade met witlof, schorseneren en gedroogde Franse Boeren ham begeleid met een rode wijn saus

**

Klassiek Frans flensje gevuld met crème anglaise, seizoen fruit begeleid met een vanille bourdon saus

Menu “Vrouw met weegschaal” € 32,50

Amuse

**

Diverse bereidingen van Schotse zalm met diverse regionale accenten, mierikswortel crème en kruidige salade

**

Cappuccino van schorseneren

**

Klassieke Boeuf Bourguignon, met kruidige aardappel duchesse en gebakken provinciaalse groenten

**

Tarte Tatin  van appel met een frisse hangop    


Menu ”Het gezicht op delft” € 35,00

Amuse

**

Drie bereidingen van Belgisch Blauw-Wit rund

**

Schuimige mosterdsoep met ravioli van Goudse Boerenkaas

**

Gepocheerde paupiette van scholfilet en spinazie, risotto met pomodori tomaat

en een citroen beurre blanc

**

Combinatie van tamme eendenborst en eendenlever, aardappel poffertje geparfumeerd met verse tuin kruiden, pastinakenmousseline, gekonfijte witlof en een Gelderse saus

**

Een samenspel van créme brulee geparfumeerd met koffiebonen en witte chocolade geparfumeerd met Grand Manier

Menu “Het concert”€ 37,50

Amuse

**

Creatie van Zeeuwse zeevruchten

**

Knolselderij veloute met geroosterde bospaddenstoelen en truffeljus

**

Gegrild kruidenbrood met chutney van appel, kruidige salade en op zeezout gemarineerde eendenleverkrullen

**

Kruidig aardappelpoffertje met een gegrilde trance schotse zalm, gekonfijte tomaat, gefrituurde prei en begeleid met een bearnaise saus

**

Klassieke champagne spoom

**

Gebraiseerd Belgische Blauw-wit Rund, gekonfijte witlof, pastinaken mousseline, roze peperbesjes begeleid met een Bourgondische rode wijn stroop 

**

Creatie van Belgische chocolade