De Buffetspecialist   Voor al u Amuses, Buffetten en Catering 
.

Welkom bij de Buffetspecialist.

 

 

Wie zijn wij....... 

Een gepassioneerd cateraar, waarbij kwaliteit en vakmanschap vooraan staan.

Dus kort gezegd passie en liefde voor het vak .

Daag ons uit ! Wij kunnen met elk budget een culinair voorstel doen!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen.

De Buffetspecialist verzorgt alle buffetten, catering, workshops en patisserie  voor uw zakelijke of particulieren evenementen.

De Buffetspecialist gaat met u om de tafel zitten om een buffet, diner diverse catering samen te stellen naar uw wensen en budget.

Wij werken vanuit het kwalitatief oogpunt in combinatie met zeer vakkundig personeel.  Kwaliteit is waar we voor staan, en we proberen dit altijd  in u budget te verwerken.  

Als u uw gasten een onvergetelijke herinnering wilt geven neem dan contact op met ons!

Catering op locaties.

Wij komen naar alle locaties rond Den Haag zoals Delft , Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Westland.

U kunt uw feest of evenement ook op een van onze sfeervolle partner locaties houden. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Buffetten en Catering.

U kunt een keuze maken uit een van onze vooraf samengestelde buffetten en luxe hapjes, maar het is ook mogelijk om zelf uw buffetten en hapjes samen te stellen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een klassiek Frans buffet of de beste luxe hapjes. Wij zijn daarbuiten ook gespecialiseerd in thema buffetten, dat wil zeggen, u verzint het, wij bouwen het.

Of wat dacht u van een heerlijke proeverij voor uw zondag brunch of trouwpartij in uw eigen huis en geeft u uw bruiloft een Amerikaanse sfeer.

 Alle catering wordt u aangeboden op maat. De beste buffetten en catering in Den Haag en omstreken!

Totaal concept voor bedrijven en particulieren.

Naast buffetten en catering biedt De Buffetspecialist ook een totaal concept aan. Uw catering aan huis of op u bedrijf met de totale verzorging van uw evenement. De Buffetspecialist regelt uw feest of partij van A tot Z. Maatwerk en de juiste sfeer voor uw gasten is onze drijfveer. De Buffetspecialist zorgt er voor dat uw gasten kunnen genieten van onze culinaire buffetten , amuses of finger food in een fantastische ambiance.

Maatwerk en Dieetwensen of Allergieën.

Voor grotere en ook kleine groepen kunnen wij uiteraard ook maatwerk leveren en alles aanpassen naar uw wensen. Ook voor specialistische catering kunnen wij maatwerk leveren zoals voor uw bruiloft, verjaardag, winkel-, of bedrijfsopening, babyshower, doopfeest, themafeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, kerstborrel en andere gelegenheden. Voor maatwerkoplossingen denken wij graag met u mee. Geef in ons contact formulier aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passende oplossing. Ook voor dieetwensen of allergieën bent u bij De Buffetspecialist aan het juiste adres. Onze gediplomeerde "dieet")koks staan voor u klaar om te adviseren.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info