De Buffetspecialist   Voor al u Amuses, Buffetten en Catering 
.


Bedrijfs- Buffetten op locatie

Onderstaande buffetsuggesties zijn specifiek voor bedrijfs-, sportvereniging  of particulier evenementen vanaf 40 personen. 

De samenstelling kan, in overleg met u,worden aangepast, afhankelijk van het seizoen of uw thema. 




Buffet Standaard (€ 16.50 p.p.)

  • Klassieke  huisgemaakte huzarensalade met diverse garnituur
  • Klassieke huisgemaakte zalmsalade met diverse garnituur
  • Italiaanse carpaccio met Parmezaanse kaas en balsamico dressing
  • Klassieke gepocheerde opgemaakte zalm
  • Stokbrood met boter en kruidenboter
  • Malse gesneden biefstuk met zachte pepersaus
  • Oosterse kip in licht pikante kerrie saus
  • Verse dag vangst uit Scheveningen met tuinkruidensaus
  • Klassieke ratatouille geserveerd met pasta
  • Vlaamse frieten met mayonaise
  • Selectie van diverse broodsoorten met roomboter,kruidenboter en tapenade



Buffet Luxe  (€ 19,50 p.p.)

  • Klassieke  huisgemaakte huzarensalade met diverse garnituur
  • Klassieke huisgemaakte zalmsalade met diverse garnituur
  • Huisgemaakte aardappelsalade met gerookte ribeye
  • Italiaanse carpaccio met Parmezaanse kaas en balsamico dressing
  • Klassieke gepocheerde opgemaakte zalm
  • Italiaanse Caprese
  • Combinatie van serranoham en Parmaham met meloensalade
  • Ceaser Salade
  • Sukade met saus van zwarte truffel
  • Oosterse kip met licht pikante kerriesaus
  • Kabeljauw- en zalmfilet met Hollandse garnalen in kreeftensaus
  • Gebakken gamba's met Oosterse groenten
  • Klassieke ratatouille geserveerd met verse pasta
  • Roseval aardappel met zeezout en rozemarijn
  • Vlaamse frieten en gebakken aardappels
  • Selectie van verschillende broodsoorten met boter en kruidenboter



Uiteraard is het ook mogelijk om bovenstaande buffetten uit te breiden.

Soep (€ 3.75 p.p.)

  • Een combinatie van 2 soorten huisgemaakte soep van het seizoen


Rondgang met amuses vooraf (€ 2,25 p.p.)
Walking dinnerstyle (1 ronde met kleine amuses)

  • Tartaartje van gerookte en gemarineerde zalm met crème van rosé peper
  • Mini carpaccio van het rund met pesto en parmezaan
  • Kalfsbonbons met aardappelsalade en truffelmayonaise
  • Mini Hollandse garnalencocktails met Granny Smith
  • Tonijn met wakamé, sesam en soja
  • Eendenborst met sinaasappel en steranijs



Voorgerechtenbuffet (€ 2,75 p.p.)
Uitgebreid voorgerechtenbuffet met verschillende gerechten.

  • Tartaartjes van gerookte en gemarineerde zalm met crème van rosé peper
  • Rundercarpaccio met parmezaan, pesto, spekjes en pijnboompitten
  • Kalfsbonbons met aardappelsalade en truffelmayonaise
  • Kleine Hollandse garnalencocktails met Granny Smith appel
  • Tonijn met sesam en soja op wakamé salade
  • Warme scampi's met knoflook en pepertjes



 

Dessertbuffet (€ 6,50 p.p.)


Een feestelijke en royale presentatie van nagerechten.

  • Diverse smaken ijs en ijsparfait
  • Bavarois in verschillende smaken
  • Verschillende taarten
  • Combinatie van witte en pure chocolade mousse
  • Tiramisu
  • Vers fruit
  • Slagroomsoezen
  • Crêpe Suzette
  • Omelette Siberienne


Thema Dessertbuffet    (prijs op aanvraag)

Op aanvraag kunnen wij ook een uitgebreid thema dessert buffet maken.

 

Maatwerk

Voor grotere en ook kleine groepen kunnen wij uiteraard ook maatwerk leveren en alles aanpassen naar uw wensen. Voor gespecialiseerde catering kunnen wij ook maatwerk leveren.

Voor maatwerkoplossingen denken wij graag met u mee. De bovenstaande buffetten en uitbreidingen zijn een klein voorbeeld van wat wij u kunnen bieden. U kunt ook de buffetspecialist uw evenement van A tot Z laten organiseren. Wij werken samen met diverse ondernemers die gespecialiseerd zijn in entertainment, design  ect. 

Geeft u in ons contact formulier aan wat uw wensen zijn dan zorgen wij voor een passende oplossing. Ook voor dieetwensen of allergieën bent u bij de buffetspecialist aan het juiste adres. Onze gediplomeerde (dieet) koks staan voor u klaar om u te adviseren.


De bovenstaande suggesties zijn  incl.  btw en ex. eventuele verhuur prijzen en personeelskosten.