Twilt 
                  De Specialist in Evenementen, Diners, Lunches, Amuses en Buffetten                             

De mogelijkheden van Twilt catering en evenementen


Catering op locaties.

Wij komen naar alle locaties rond Den Haag zoals Delft , Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Westland

U kunt uw feest of evenement ook op een van onze sfeervolle partner locaties houden. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Totaal concept voor bedrijven en particulieren.

Twilt biedt ook een totaal concept aan. Uw catering aan huis of op u bedrijf met de totale verzorging van uw evenement. Wij coördineren  uw feest of partij van A tot Z. Maatwerk en de juiste sfeer voor uw gasten is onze drijfveer. Wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van onze culinaire services in een fantastische ambiance op de perfecte locatie.

Maatwerk en Dieetwensen of Allergieën.

Voor grotere en ook kleine groepen kunnen wij uiteraard ook maatwerk leveren en alles aanpassen naar uw wensen. 

Ook voor specialistische catering kunnen wij maatwerk leveren zoals voor uw bruiloft, verjaardag, winkel- of bedrijfsopening, babyshower, doopfeest, themafeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, kerstborrel en andere gelegenheden.

Voor maatwerkoplossingen denken wij graag met u mee. Geef in ons contactformulier aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passende oplossing. Ook voor dieetwensen of allergieën bent u bij Twilt catering aan het juiste adres. Onze adviseurs staan voor u klaar om te adviseren.